AAU logo

AAU DIGITAL HUB DENMARK

Cybersikkerhed

 • +

  Cybersikkerhed

  handler om at forsvare systemer og komponenter som fx IT-infrastruktur, computere, netværk, mobile enheder og databaser mod angreb, hvad enten angrebene er motiveret af nysgerrighed, hævn, økonomisk vinding eller båret af strategiske motiver. Cybersikkerhed handler om teknologi, mennesker og processer. KLIK FOR AT LÆSE MERE

  Trusselsniveauet mod danske og udenlandske virksomheder, myndigheder og vidensinstitutioner har gennem de sidste år været stadigt stigende, og eksempler på angreb omfatter bl.a.

  • Phishing-angreb med henblik på at stjæle bl.a. personfølsomme oplysninger, data, brugernavne/passwords og kreditkort
  • Ransomware-angreb, hvor data eller systemer tages som gidsel og der forlanges en løsesum
  • Spionage, hvor virksomheder eller myndigheder bliver fravristet forretningskritiske informationer og data

Få et digitalt boost

Vind terræn i det digitale kapløb gennem AAU Digital Hub Denmark. Kom helt i front inden for teknologier som Internet of Things, Big Data og kunstig intelligens.

Tidlig afsløring af domænemisbrug

Digitale 20%-professorer på AAU

Professorer med 20% arbejdstid på AAU og 80% i en virksomhed. Bidrager til den stærke forbindelse mellem universitetet og det omgivende samfund. Tæller bl.a. Grundfos, B&O, GridData og Oticon.

Sikker IOT

AAU 4. BEDST I VERDEN

Ingeniøruddannelsen på AAU er den 4. bedste i verden ifølge rapport fra MIT, bl.a. fordi AAU bruger ægte eller realistiske virksomhedsproblemer i projekter (MIT 2018)

Stadig større IT-sikkerhedskrav til virksomhederne

Om AAU Digital Hub Denmark

Gennem AAU Digital Hub Denmark tilbyder vi samarbejde om løsning af konkrete udfordringer, kompentenceløft af medarbejderne og adgang til vores nye e-infrastruktur. Alt i en digital kontekst og med udgangspunkt i state-of-the-art forskningsbaseret viden.

Læs mere om mulighederne her

Kontakt

AAU Digital Hub Denmark:
Mail: tech@adm.aau.dk 
Telefon: +45 99 40 96 32